Αγρότες της Θήβας κλείνουν τον παράδρομο της Εθνικής Οδού – «Θα συνεχίσουμε επ’ αόριστον»

Αγρότες της Θήβας κλείνουν τον παράδρομο της Εθνικής Οδού – «Θα συνεχίσουμε επ’ αόριστον»

Οι αγρότες της Θήβας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του παράδρομου της Εθνικής Οδού, κοντά στην αερογέφυρα Μουρικίου. Η απόφαση αυτή έρχεται ως απάντηση στις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση, οι οποίες, σύμφωνα με τους αγρότες, δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Συγκέντρωση και κινητοποιήσεις

Ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, και ο αντιπρόεδρος, Κώστας Καφές, δήλωσαν ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει αρκετά σημεία στις παρακαμπτήριες οδούς, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη μετακίνηση των αγροτών. Παρά τις προκλήσεις, οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω κινητοποιήσεις

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι οι κινητοποιήσεις τους δεν περιορίζονται μόνο στον τρέχοντα αποκλεισμό. Σκοπεύουν να προχωρήσουν σε άλλες δράσεις μέσα στην ημέρα, με στόχο να ενισχύσουν τη φωνή τους και να πιέσουν την κυβέρνηση να ακούσει τα αιτήματά τους. «Θα συνεχίσουμε επ’ αόριστον, όσο η κυβέρνηση επιμένει», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Η αντίσταση συνεχίζεται

Με φόντο την αυξανόμενη ανησυχία για τις πολιτικές που επηρεάζουν την αγροτική παραγωγή, οι αγρότες της Θήβας δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να αντισταθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Η κινητοποίηση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς οι προοπτικές για τον αγροτικό τομέα παραμένουν αβέβαιες.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr