Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο

Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο

Μια αναστάτωση σημειώθηκε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς, του παίκτη του Ολυμπιακού, στο Μικρολίμανο. Ο μπασκετμπολίστας είχε αναχωρήσει μαζί με την ομάδα του για την Μπολόνια, όπου θα αγωνιστούν αύριο (26.12.2025) κόντρα στη Βίρτους για τη Euroleague, όταν ξέσπασε φωτιά στο κατάστημα του.

Η φωτιά και η άμεση αντίδραση

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το δελτίο ειδήσεων του Star, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι και φαίνεται να ξεκίνησε από την κουζίνα του εστιατορίου. Καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από την καμινάδα, προκαλώντας ανησυχία στους περαστικούς και τους θαμώνες.

Πυροσβεστική και έλεγχος της κατάστασης

Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Με τη βοήθεια των υπαλλήλων του εστιατορίου, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν αυτή επεκταθεί, αποτρέποντας έτσι μεγαλύτερες ζημιές. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο η αναστάτωση ήταν μεγάλη.

Συνεχιζόμενη έρευνα

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αν υπάρχει κάποια άλλη αιτία πίσω από το συμβάν. Οι πληροφορίες που θα προκύψουν από την έρευνα θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του εστιατορίου.

Η ημέρα αυτή, που θα έπρεπε να είναι γιορτινή, κατέληξε να είναι γεμάτη αγωνία για τον Άλεκ Πίτερς και την οικογένειά του, καθώς και για τους εργαζόμενους στο εστιατόριο. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η κανονικότητα και το εστιατόριο θα μπορέσει να ανοίξει ξανά τις πόρτες του.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr