
Νίκος Γιαννόπουλος: «Θα κινηθώ νομικά κατά όσων με αποκαλούν μέθυσο»
Ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του Νίκου Παππά ότι ήταν μεθυσμένος κατά την επίθεση που δέχθηκε από τον ευρωβουλευτή στο Στρασβούργο. Στην πραγματικότητα, ο Γιαννόπουλος δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες εναντίον όσων τον χαρακτηρίζουν «προκλητικό» ή «μέθυσο».
Η επίθεση και οι δηλώσεις του Γιαννόπουλου
Ο Νίκος Γιαννόπουλος επανέλαβε ότι ο Παππάς τον γρονθοκόπησε πισώπλατα, καταγγέλλοντας την επίθεση που υπέστη έξω από εστιατόριο στο Στρασβούργο. «Ο κ. Παππάς λέει ότι τον χτύπησα, αλλά δεν τον γρονθοκόπησα. Αυτό είναι ψέμα. Με χτύπησε και με γρονθοκόπησε, την ώρα που αποχωρούσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δικαστικές ενέργειες και προειδοποιήσεις
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά οποιουδήποτε τον αποκαλεί «μέθυσο» ή «προκλητικό» σε δημόσιες δηλώσεις ή στα social media. «Η πλάκα πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Όποιος με χαρακτηρίζει δημόσια αναφορικά με το περιστατικό του ξυλοδαρμού μου από τον κ. Παππά, θα κληθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες», τονίζει ο Γιαννόπουλος.
Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση και οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς ο δημοσιογράφος φαίνεται αποφασισμένος να υπερασπιστεί την τιμή του και να μην αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες που τον πλήττουν.














