
Σωτήρης Πολύζος: Αντίδραση στα προσβλητικά σχόλια του Αχιλλέα Μπέου
Με αφορμή τα προσβλητικά σχόλια που εκστόμισε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο, ο Σωτήρης Πολύζος, που βρέθηκε στο επίκεντρο της αναφοράς του δημάρχου, έκανε την πρώτη του δήλωση.
Η επαγγελματική αντίδραση του Πολύζου
Παρά την αμηχανία που προκάλεσαν τα λόγια του Μπέου, ο Πολύζος διατήρησε την επαγγελματική του στάση, αν και δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του. Σε τοπικό μέσο του Βόλου, αποκάλυψε ότι ένιωσε αποστροφή για τα όσα είπε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους σχόλια δεν προκαλούν γέλιο.
Τα σχόλια του Αχιλλέα Μπέου
Ο Αχιλλέας Μπέος, μπροστά σε πλήθος πολιτών και πάνω στη σκηνή, αναφέρθηκε στον Σωτήρη Πολύζο με χαρακτηρισμούς που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ειδικότερα, είπε ότι ο Πολύζος τον εκνευρίζει με τις «βλακείες» του και σχολίασε το σακάκι του, συγκρίνοντάς το με τραπεζομάντιλο της γιαγιάς του.
Η απάντηση του Πολύζου
Απαντώντας, ο Πολύζος δήλωσε: «Η είσοδος του Αχιλλέα Μπέου έγινε με κάποια γαλλικά που είχαν να κάνουν με μένα. Θέλω να τοποθετηθώ για αυτή την έκρηξη του Αχιλλέα Μπέου και προς το πρόσωπό μου και εναντίον ενός ανθρώπου που εκτιμώ, του Νίκου Αποστολόπουλου». Σημείωσε επίσης ότι η ενόχληση του Μπέου δεν δικαιολογεί τα σχόλια που ακολούθησαν.
Ο Πολύζος τόνισε ότι η έκφραση του δημάρχου δεν μπορεί να θεωρηθεί χιούμορ, καθώς έχουν διαφορετική αισθητική. «Εγώ όχι μόνο δεν γελώ με αυτό το περιεχόμενο, νιώθω αποστροφή», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Συμπεράσματα και προοπτικές
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι παρέμεινε στην εκδήλωση παρά την αμηχανία, ο Πολύζος υπογράμμισε ότι δεν επιθυμούσε να γίνει μέρος του σόου με μια κίνηση εντυπωσιασμού. «Πιστεύω ότι το λάθος του το κατάλαβε. Λυπάμαι που παραβίασε το όριο του σεβασμού», κατέληξε ο δημοσιογράφος, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την κατάσταση.














