25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα

25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα

25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα

25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα – 25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα – Τέσσερις μαθητές θα παρελάσουν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Ερεικούσσα.

Η Ερεικούσσα είναι ένα μικρό νησί με 70 – 80 μόνιμους κατοίκους, βόρεια της Κέρκυρας, το οποίο ετοιμάζεται να κάνει παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά μόνο με τέσσερις μαθητές.

Μιλώντας στο MEGA η παιδαγωγός, Μαρία Δασκαλομαρκάκη, αναφέρει πως τα παιδιά που θα παρελάσουν είναι ένας μαθητής νηπιαγωγείου και τρεις μαθητές δημοτικού.

Ερεικούσσα
#image_title

«Έχει τις προκλήσεις του το να μένεις σε ένα τέτοιο τόπο», αναφέρει η παιδαγωγός τονίζοντας ότι επέλεξε να μείνει εκεί γιατί όπως η ζωή όμως εδώ κυλάει διαφορετικά, είναι πολύ ήρεμη».

Η νηπιαγωγός, Μαρία Χονδρογιάννη, αναφέρει πως τα παιδιά έχουν συνηθίσει αυτή την καθημερινότητα.

«Είναι πιο οικογενειακά όλα εδώ. Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι 70 -80 άτομα. Το νηπιαγωγείο συντηρήθηκε φέτος καθώς δεν υπήρχε μέχρι πρότινος. Όπου υπάρχουν παιδιά θα πρέπει να υπάρχουν σχολεία. Μακάρι να έρθουν και άλλοι άνθρωποι εδώ».
in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…