ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: «Σας ζητάμε για τελευταία φορά τα τηλεμετρικά στοιχεία υδροδότησης»

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: «Σας ζητάμε για τελευταία φορά τα τηλεμετρικά στοιχεία υδροδότησης»

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: «Σας ζητάμε για τελευταία φορά τα τηλεμετρικά στοιχεία υδροδότησης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 16/02/2022


«Σας ζητάμε για τελευταία φορά τα τηλεμετρικά στοιχεία υδροδότησης»

«Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο και πράξη απίστευτης πολιτικής δειλίας και ανευθυνότητας. Η απάντηση του Γενικού Γραμματέα κ. Γκουγκουλή αντί του Δήμαρχου, είναι ένα ακόμη ατράνταχτο τεκμήριο για τις ψευδείς δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου σε εκπομπή του rpn.gr, ότι δήθεν ο δήμος έχει χορηγήσει τα ζητούμενα στοιχεία στον επικεφαλής της παράταξής μας κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο και ότι εκείνος με τη σειρά του τα έχει δώσει στο “Δίκτυο Κατοίκων Ντράφι”.

Αντί ΣΥΓΝΩΜΗΣ για τις αμετροεπείς δηλώσεις, ο δήμαρχος επιχειρεί να κρυφτεί βάζοντας τον Γενικό Γραμματέα να ισχυριστεί ότι οι υπηρεσιακοί υπάλληλοι απειθαρχούν στην ευθεία οδηγία του Δημάρχου να χορηγήσει τα στοιχεία. Αφήνει, δηλαδή, έκθετους για την άρνηση παροχής στοιχείων σε πειθαρχικά (και όχι μόνο) παραπτώματα τους υπαλλήλους προκειμένου να ο ίδιος να καλυφθεί, θεωρώντας υπαλλήλους και δημότες αφελείς.

Επιτέλους, αναρωτιέται ο καθένας, ποιο επτασφράγιστο μυστικό περιέχουν τα δημόσια τηλεμετρικά στοιχεία ροής της υδροδότησης στο Ντράφι για να καταβάλει ο δήμαρχος τόσο συστηματική προσπάθεια να τα αποκρύψει επί μήνες; Προφανώς Δήμαρχος και υπηρεσιακοί γνωρίζουν τα πραγματικά δεδομένα της διακοπής υδροδότησης στο Ντράφι στις έκτακτες συνθήκες δασικής πυρκαγιάς της Αττικής, και είναι απορίας άξιο γιατί ωθεί τον γενικό γραμματέα να αναλάβει την διοικητική ευθύνη της άρνησης παροχής δημόσιων στοιχείων, χωρίς τουλάχιστον μια υπογεγραμμένη γνωμάτευση  νομικού συμβούλου του Δήμου, που κάθε έγκυρος νομικός εύλογα θα απέφευγε να υπογράψει.

Τελικά  το απίστευτο αυτό έγγραφο καταφεύγει στο «ήξεις αφίξεις», δηλαδή «σας δίνουμε τα στοιχεία εάν μας πείτε τι τα θέλετε Για άλλη μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά θα καλέσουμε και πάλι εγγράφως την υπηρεσία ύδρευσης να χορηγήσει γραπτώς τα συγκεκριμένα τηλεμετρικά στοιχεία υδροδότησης στον επικεφαλής της παράταξής μας.

Καλούμε επίσης, ευθέως τον δήμαρχο, να ζητήσει δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ χωρίς υπεκφυγές για τις ανακριβείς δηλώσεις του, να σταματήσει να εμποδίζει τους υπηρεσιακούς να απαντήσουν στο αίτημά μας και να βάλει ένα τέλος στη διαδρομή αδιαφάνειας και ψεύδους που έχει ο ίδιος δημιουργήσει από το καλοκαίρι έως σήμερα την όλη υπόθεση.»

e0c8768d 382f f9ae 2718 8bd5f794f3f1
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: «Σας ζητάμε για τελευταία φορά τα τηλεμετρικά στοιχεία υδροδότησης» 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…